Aloha!

Mijn naam is Ivan Trinidad ben 23 jaar en kom oorspronkelijk uit Curaçao en ik wil jullie een kort getuigenis geven wat Jezus in met mijn leven heeft gedaan. Ik ben door mijn ouders katholiek opgevoed en deed volgens de traditie alle drie sacramenten: doopsel, heilige communie en het vormsel. Hier hebben ze voor mij wel grote leuke feesten georganiseerd maar de boodschap van Christus kwam niet in mijn hart terecht. Ik was verward en wist niet zeker wat ik met het geloof had. Ik ging gewoon in zonde leven en ging af en toe naar de kerk met de gedachte dat ik door de rituelen van katholieke kerk op een dag in de hemel zou komen. Wat had ik het mis!!

Op een dag kwam ik een man tegen en hij vertelde mij over de ware boodschap van Jezus en hij gaf me een uitnodiging om een dag naar hun kerk (De Deur) te komen. En ik was beslist naar deze kerk te gaan, maar toen ik voor de kerk kwam durfde ik niet binnen te gaan. Na deze gebeurtenis deed ik bijna iedere nacht een schietgebed met de hoop dat God me zou luisteren. Na twee maanden kwam weer een andere mens me aanspreken en nodig me uit om weer "toevallig" naar de dezelfde kerk te gaan. Deze keer ging ik met haar mee naar de kerk en ik zag hoe deze christenen met liefde en zorg met elkaar omging.

Hier hebben de christen mij geleerd over de bekering: Dat je moet afkeren van de zonde en een nieuw leven moet beginnen met Jezus Christus. Dit is de enige manier om in contact te komen met onze Schepper. Dit wordt zelfs door de bijbel uitgelegd in Johannes 3:5-7. Sindsdien ben ik tot bekering gekomen en ben nu op zoek naar Gods koninkrijk en zijn gerechtigheid. Deze zoektocht is me echt aan het veranderen in nieuw mens met nieuwe verlangens. Ik raad je sterk aan om ook aan deze zoektocht te beginnen, want het leven is kort en het levensplezieren die we nu hebben zijn alleen maar tijdelijk. Zoek God en je zult voor eeuwige met hem leven in zijn koninkrijk in werkelijk vrede en in onvoorstelbare blijdschap.

Ivan TrinidadDeze getuigenis komt van www.dedeurleeuwarden.nl

 

 

Den Bosch: Johan, R. Trippe, Suzanne en Roland
Ede: Roelof, Renske
Emmen: Irene
Hoogeveen: A. de Wit, M. de Wit

 

Johannes 3:5-7 Jezus antwoordde: 'Waarachtig, ik verzeker u: niemand kan het koninkrijk van God binnengaan, tenzij hij geboren wordt uit water en geest. Wat geboren is uit een mens is menselijk, en wat geboren is uit de Geest is geestelijk. Wees niet verbaasd dat ik zei dat jullie allemaal opnieuw geboren moeten worden.

Johannes 3:16-21 Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. 17 God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om een oordeel over haar te vellen, maar om de wereld door hem te redden. 18 Over wie in hem gelooft wordt geen oordeel uitgesproken, maar wie niet in hem gelooft is al veroordeeld, omdat hij niet wilde geloven in de naam van Gods enige Zoon. 19 Dit is het oordeel: het licht kwam in de wereld en de mensen hielden meer van de duisternis dan van het licht, want hun daden waren slecht.

 
 
 

sitemap