Renske

"Alles in mijn leven was één groot vraagteken. Ik wilde een zekerheid."

Het begon allemaal toen mijn zus en mijn nicht tot bekering kwamen. Hun bekering riep bij mij veel vraagtekens op. Zij vertelden mij over Jezus, zonden, vergeving, over een nieuw hart en veel meer van deze dingen. Ik had hier nog nooit de ware betekenis van gehoord en ik dacht daar nooit over na. Waarom zou ik? Ik had behalve een vriend nog andere goede vrienden, een huis en een goede baan. Van iedere dag maakte ik een toffe dag, ik was nooit alleen. Ik was niet op zoek. Mijn zus en mijn nicht waren op zoek naar het doel van hun leven. Omdat ik vaak met mijn zus uit ging zag ik haar leegte, maar ook ik kon haar niet helpen.

Toen kwam God in haar leven en Hij bracht ware vervulling in haar hart. Dit kon ik niet uit de weg gaan, ik zag een blijdschap in haar ogen die ik nog nooit had gezien. Op een gegeven moment liep mijn relatie stuk en kreeg ik heel veel vragen. Maar omdat ik echte goede vrienden had die mij steunden en mijn verdriet troostten kende ik toch geen leegte. Ik vermaakte mij wel en van iedere dag maakte ik gewoon weer een toffe dag ...totdat ik 's avonds alleen in mijn bed lag en geen rust kon vinden. Ik huilde en kon er niet tegen dat alles in mijn leven een groot vraagteken bleek te zijn. Ik wilde een zekerheid en verlangde naar iemand die mij antwoord kon geven. Iemand die mij de juiste weg kon vertellen. Ik ben erg blij dat ik dat bewuste moment in mijn leven heb meegemaakt. Ik ben op mijn knieën gegaan en heb het offer, dat Jezus heeft gebracht voor ons, aangenomen.

Ik wil de waarheid in mijn leven en zal de waarheid blijven volgen. Jezus zegt: "Ik ben de weg , de waarheid en het leven." God kent jou. Voor God ligt alles bloot. Hij kijkt dwars door jouw imago heen. Schaam je niet om voor de waarheid te staan. God is degene die al mijn vragen heeft beantwoord. Hij heeft mij gezocht en Hij zoekt jou ook.Deze getuigenis komt van www.dedeurede.nl

 

 

Den Bosch: Johan, R. Trippe, Suzanne en Roland
Ede: Roelof, Renske
Emmen: Irene
Hoogeveen: A. de Wit, M. de Wit

 

Zoek de HEER nu Hij zich laat vinden,
roep Hem terwijl Hij nabij is.

Laat de goddeloze zijn slechte weg verlaten,
laat de onrechtvaardige zijn snode plannen herzien.
Laat hij terugkeren naar de HEER,
die zich over hem zal ontfermen;
laat hij terugkeren naar onze God,
die hem ruimhartig zal vergeven.

Mijn plannen zijn niet jullie plannen,
en jullie wegen zijn niet Mijn wegen - spreekt de HEER.

Want zo hoog als de hemel is boven de aarde,
zo ver gaan Mijn wegen jullie wegen te boven,
en Mijn plannen jullie plannen.


Jesaja 55:6-9

 
 
 

sitemap